3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialPanică într o biserică din Tecuci. Preoții și credincioșii amenințați cu cuțitul...

Panică într o biserică din Tecuci. Preoții și credincioșii amenințați cu cuțitul de un individ

Chiar în timpul slujbei prilejuite de sărbătorirea praznicului Sfântului Nicolae, într-o biserică din Tecuci s-a produs panică, după ce un individ cunoscut cu afecțiuni psihice a intrat în incinta lăcașului de cult și a început să amenințe, cu un cuțit cu lama de 25 cm preoții și credincioșii care asistau la slujbă.

Jandarmii au intervenit și l-au reținut pe bărbatul de 62 de ani, după ce a fost primit un apel la 112. „Unul dintre enoriași a apelat numărul unic 112, iar Dispeceratul Poliției Municipiului Tecuci a direcționat un echipaj al Jandarmeriei. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra bărbatului a fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 cm” , a precizat Cătălin Bădin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Jandarmeriei Galați.

Bărbatul, domiciliat în Tecuci, nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care purta cuțitul asupra sa. Jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști. Bărbatul a fost predat unui echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați, pentru o evaluare medicală de specialitate.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă