10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialOtopeni, decolare cu emoții a unei aeronave Ryanair. Boeing-ul a trebuit să...

Otopeni, decolare cu emoții a unei aeronave Ryanair. Boeing-ul a trebuit să revină pe pistă

Aeronava s-a invartit cateva zeci de minute in aer pentru a consuma combustibilul, aterizand apoi in siguranta pe Otopeni.

“(Avionul) Boeing 737-800 al (companiei) Ryanair consuma acum combustibilul pentru a se putea intoarce la Bucuresti. Potrivit unor surse, aparatul a lovit pista cu coada la decolare. In acest moment, pilotii pot manevra aparatul si vor reveni curand pe Otopeni”, a scris Aeronews intr-o postare pe Facebook si Twitter.

Postul a fost actualizat cu informatia ca aeronava in cauza a atetizat in siguranta pe pista 26L a aeroportului Otopeni, potrivit HotNews.

Ana State, purtatoare de cuvant a aeroportului Henri Coanda, a declarat la Antena 3 ca la bordul avionului se aflau 173 de pasageri printre care doi copii, care urmeaza sa fie preluati de o aeronava noua, care ii va duce la destinatie.

Aceasta a mai spus ca aeronava a aterizat in conditii de siguranta si ca lucratorii aeroportului au verificat pista de pe care s-a facut decolarea si ca nu au fost gasite urmele vreunui incident.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă