Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Orange atacă, după ce a aflat că Vodafone vrea să cumpere un gigant

Orange, liderul pieței de telefonie mobilă din România, mută în forță! După ce a aflat că Vodafone, al doilea jucător de piață și principalul său adversar, intenționează să achiziționeze un colos, Orange contraatacă.

Share

Rl online 0 comentarii

04.04.2018 - 15:20

Surse de pe piață au anunțat că Orange ar dori să încheie o tranzacție ce ar putea ajunge la 150-200 de milioane de euro. Cel mai important jucător din telefonia mobilă se află în discuţii pentru achiziţia AKTA, cel mai mare jucător independent din piaţa de cablu, au dezvăluit, pentru ZF, mai multe surse din industria de comunicaţii.

Achiziţia celui mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV ar aduce Orange o reţea fixă care ajunge până în casele clienţilor din peste 30 de judeţe, cu aproximativ 700.000 de abonamente la serviciile de cablu TV, internet şi telefonie fixă.

Comentarii