20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocial"Ora de Educatie Rutiera" se muta pentru o zi in mall!

“Ora de Educatie Rutiera” se muta pentru o zi in mall!

București Mall – Vitan invită elevii din clasele primare și preșcolarii din grupele mari, sâmbătă, 25 mai, la parter (zona Info Desk) la Ora de Educație Rutieră, un workshop interactiv despre regulile de circulație ale pietonilor, inițiat de Asociația EDIT.

Începând cu ora 16.00, copiii, părinții și cadrele didactice vor avea ocazia de a interacționa direct cu cei 6 reprezentanți OER și cu polițistul invitat, prin intermediul dialogului, dar și al jocurilor special create pentru  cei mici.

Pe durata workshopului, copiii vor grupați pe echipe și  vor răspunde la întrebările despre regulile de circulație dedicate pietonilor, având posibilitatea de a se consulta cu adulții care îi însoțesc.  Astfel, cei mici vor putea pune în practică cele învățate și demonstra cum folosesc trecerea pentru pietoni, sub îndrumarea polițistului prezent. Scopul evenimentului este ca ei să înțeleagă că regulile de circulație trebuie respectate pentru propria siguranță și că pot vedea în polițist un partener.

București Mall este partener Ora de Educație Rutieră din 2016  și susține proiectul încă de la debut. Evenimentul de sâmbătă, 25 mai, este cel de-al doilea workshop consecutiv desfășurat în incinta mall-ului. Primul eveniment a avut loc pe 19 mai și a reunit peste 60 de copii și părinți, care au interacționat personal cu reprezentanții proiectului.

Detalii despre eveniment pot fi consultate accesând acest link.

 

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de cooking în rândul publicului. București Mall continuă să fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN.

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă