Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Academia Cațavencu

Opriţi asaltul urii!

După şueta de aseară de la BCU şi declick-ul apărut, e tot mai clar că Viorica Vasilica Dăncilă îl poate depăși pe Klaus Werner Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Președintele nu mai are suflu şi nici un bazin prea mare bazin de unde să mai adune voturi.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2019 - 04:01

Asaltul urii, pornit din garnizoana pădurii, cu Iohannis pe post de halebardier, poate fi oprit. România tăcută are prilejul să riposteze. Există o sumedenie de voci liberale, conservatoare care spun că Iohannis a sărit prea tare coarda. O falsă pudoare îi ţine în carapace. Cum să voteze ei un candidat al PSD? Dar cum a putut Doina Cornea să aleagă în 2000 răul cel mai mic, Ion Iliescu?

Astăzi, anticomuniştii care se tem de revenirea la sistemul de forţă, n-au decât să închidă ochii şi să pună ştampila pe reaua cea mai mică.


Citeștie mai departe pe Academia Cațavencu.

Comentarii