Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Operațiune de salvare soldată cu succes în Bucegi. Patru turiși blocați în munți au fost găsiți

Trei turişti din Bucureşti şi unul din Buzău au fost salvaţi, luni, de către jandarmii montani din Dâmboviţa, în Munţii Bucegi, unde s-au rătăcit după ce li s-a blocat maşina neechipată pentru traseul pe care-l făceau, informează Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.01.2018 - 20:27

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Cei patru turişti, trei din Bucureşti şi unul din Buzău, intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Padina.

La un moment dat, din cauza unei erori a sistemului GPS, ei au rătăcit traseul şi s-au îndreptat către zona Scropoasa, unde au rămas cu maşina blocată pe marginea drumului, din cauza neechipării corespunzătoare pentru condiţii de iarnă, a zăpezii şi a gheţii formate pe drum.

Jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea maşinii şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până în zona Orzea, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, potrivit Mediafax.

Comentarii

loading...