Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Olt: Cursurile în învăţământul preuniversitar, suspendate pe durata avertizării Cod portocaliu

Cursurile în învăţământul preunivesitar din judeţul Olt au fost suspendate începând de luni după-amiaza şi până miercuri inclusiv, pe durata avertizării meteo Cod portocaliu, informează un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, remis de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

26.02.2018 - 14:33

Potrivit sursei citate, decizia de suspendare a cursurilor în perioada 26-28 februarie a fost luată luni, de inspectorul şcolar general al judeţului, cu aprobarea Consiliului de Administraţie al ISJ Olt.

Luni dimineaţa unităţile şcolare au fost deschise, iar cursurile au fost suspendate pentru elevii care învaţă după-amiaza, în contextul condiţiilor meteo nefavorabile - temperaturi negative şi viscol.

"Având în vedere situaţia creată datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile ce s-au manifestat la nivelul judeţului Olt ce s-au manifestat începând cu data de 25 februarie 2018 (cod galben urmat de cod portocaliu şi temperaturi foarte scăzute), precum şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt, cu aprobarea Consiliului de administraţie, prin decizia nr. 81 emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt s-a dispus suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt pentru zilele de luni, 26.02.2018, începând cu ora 13.00, marţi 27.02.2018 şi miercuri 28.02.2018", se arată în comunicatul ISJ Olt.

Din cauza viscolului, în judeţul Olt, începând de luni de la prânz opt tronsoane de drum judeţean au fost închise pentru deszăpezire.

Comentarii