Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oamenii din Câmpia Turzii sunt sfătuiți să nu iasă din case din cauza unui urs

Populaţia din Câmpia Turzii este sfătuită şi să nu iasă noaptea din locuințe din cauza unui urs care a fost observat pe străzile orașului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.05.2020 - 22:12

Un pui de urs a fost filmat, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în timp ce alerga pe o stradă din orașul Câmpia Turzii.

Drept urmare, ISU Cluj a transmis, luni, 25 mai, următorul mesaj de avertizare:

"Având în vedere faptul că în ultimele două nopţi a fost semnalată prezenţa unui urs în zona localităţii Câmpia Turzii şi că există riscul ca acesta să revină, pe parcursul nopţilor următoare, va fi transmis preventiv, în jurul orei 21,00, un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT către populaţia municipiului, care recomandă câteva măsuri de siguranţă, în eventualitatea în care animalul sălbatic va reveni pe parcursul nopţii. Recomandările fac referire la: evitarea deplasărilor pe timpul nopţii care nu sunt absolut necesare; în cazul în care va fi observat animalul sălbatic, este recomandată păstrarea distanţei faţă de acesta; nu se va încerca fotografierea sau filmarea acestuia; nu se va încerca hrănirea acestuia; protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără a vă pune în pericol".

Comentarii