Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

O procesiune împotriva epidemiei, cu moaştele Sfântului Dimitrie, a avut loc în București

O procesiune cu moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştilor, a avut loc, duminică, foarte discret, în Capitală.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2020 - 17:51

Procesiunea a fost condusă de episcopul vicar patriarhal Varlaam Ploieşteanul și a fost una "discretă, restrânsă, formată din trei autovehicule", a anunțat site-ul basilica.ro.

În fața Spitalului "Victor Babeş" a avut loc o primă oprire şi a fost rostită o ectenie şi rugăciunea specială pentru încetarea noii epidemii. Procesiunea a continuat spre Institutul "Matei Balş" unde s-a făcut o nouă oprire şi au fost rostite rugăciuni.

La finalul procesiunii, moaştele au fost reaşezate în Catedrala Patriarhală.

Comentarii

loading...