14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialO maşină de curse din Formula E, a fost binecuvântată de Papa...

O maşină de curse din Formula E, a fost binecuvântată de Papa Francisc

Ceremonia de binecuvântare a avut loc în cursul dimineţii, chiar în faţa reşedinţei în care locuieşte papa Francisc, în prezenţa unui grup de 50 de persoane, relatează AFP.

La sfârşitul anului 2017, papa a binecuvântat şi bolidul alb ‘Lamborghini Huracan’ ce i-a fost oferit de firma italiană, care a fost vândut apoi în scopuri caritabile.

În anii trecuţi Suveranul pontif a primit în dar şi o motocicletă Harley Davidson.

Sâmbătă 14 aprilie, la Roma, se va organiza primul Mare Premiu de Formula E din istoria capitalei Italiei. Cu trei zile înaintea cursei, Alejandro Agag, preşedintele forului auto, piloţii şi reprezentanţii echipelor au fost în audienţă la papa Francisc.

Cursa de sâmbătă va fi organizată pe circuitul “Cittadino dell’EUR” din Roma. Maşinile folosite în Formula E sunt electrice, iar competiţia a fost inaugurată în sezonul 2014-15. În actuala stagiune sunt înscrise zece echipe.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă