Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Veronica Hagi, câștigătoarea concursului (stânga), alături de profesorul coordonator al tezei de doctorat, Monica Vlad

O fată din Constanţa este cel mai bun performer ştiinţific francofon al României, în anul 2018

Veronica Hagi, doctorand la Şcoala doctorală a Universităţii Ovidius din Constanţa, a fost declarată cel mai bun performer ştiinţific francofon al României, în anul 2018.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2018 - 19:10

Pentru abilitatea prezentării subiectului său de cercetare doctorală, « Biografia limbajului, un instrument pedagogic plurivalent » (« La biographie langagière, un outil didactique plurivalent »), Veronica Hagi a fost declarată cel mai bun performer ştiinţific francofon al anului 2018.

Titlul a fost acordat cu ocazia Finalei naţionale a concursului « Teza mea de doctorat în 180 secunde », organizată de Institutul Francez în România (IFR) şi Agenţia Universitară a Francofoniei în Europa Centrală şi de Est (AUF-ECO).

Acţiunea a fost găzduită, joi seara, de Şcoala Centrală din Bucureşti.

Preşedintele juriului a fost Mohamed Ketata, directorul regional al AUF-ECO.

Veronica Hagi urmează să reprezinte România în finala internaţională a concursului « Teza mea de doctorat în 180 de secunde », care se va desfăşura pe 27 septembrie 2018, la Lausanne, în Elveţia.

La evenimentul de joi, premiul doi al galei a fost decernat Gabrielei Moroşanu de la Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti.

Juriul Finalei româneşti a fost format din specialişti recunoscuţi în diferite domenii de activitate: Iulia Jianu, profesor universitar şi prodecan al Business School, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Adriana Record, director executiv al Camerei Franceze de Comerţ şi Industrie în România, Mihaela Dedeoglu, jurnalist RFI România, Virginia Vasile, doctorand la Universitatea Politehnică din Bucureşti, câştigătoarea concursului românesc « Teza mea de doctorat în 180 secunde » în 2017, Thierry Landry, directorul Akka Technologies România.

Comentarii

loading...