Iulia Pascu

O elevă din Gorj a luat Bacalaureatul cu 10 pe linie

Eleva Iulia Pascu, admisă cu media 10 Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, a luat examenul de Bacalaureat tot cu nota 10.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2019 - 17:30

Eleva Iulia Pascu a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu, după ce fusese admisă, acum patru ani, la această unitate școlară, tot cu nota 10.

„M-a bucurat rezultatul de la Bacalaureat. Am fost bine pregătită pentru Matematică și Chimie. La Română am avut și puțin noroc", a explicat Iulia Pascu.

În timpul anilor de liceu, eleva s-a remarcat prin numeroase premii cucerite la olimpiadele de Geografie, Chimie, Biologie și Limba Română. Ca pasiuni pentru timpul liber, Iulia spune că îi plac foarte mult filmele și că îi place să cânte la chitară.

Acum, după absolvirea liceului, Iulia Pascu își dorește să devină studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, unul dintre cele mai bine cotate din Oltenia, funcționează în prezent cu trei specializări: Științe ale Naturii, Matematică - Informatică și Filologie. În anul 2018, media minimă de admitere în clasa a IX-a a fost 7,90.

Comentarii