Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noua Dreaptă, protest împotriva difuzării filmului „20 de bătăi pe minut”

Câteva zeci de persoane au protestat marţi, în faţa Muzeului Ţăranului Român, în cadrul unei acţiuni organizate de "Noua Dreaptă", faţă de redifuzarea filmului "120 de bătăi pe minut" la Studioul "Horia Bernea".

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2018 - 19:52

"Horia Bernea, care a fost creştin-ortodox, a organizat muzeul de aici în jurul simbolurilor ortodoxe (...) şi ei vin cumva să întineze memoria lui şi să sfideze pe toţi cei care apreciem acest loc. (...) Protestăm faţă de faptul că acest film rulează aici", a declarat unul dintre protestatari.

Manifestanţii au fluturat steaguri tricolore şi ale Noii Drepte şi au afişat pancarte cu mesaje precum "Stop propagandei LGBT la Muzeul Ţăranului", "Nu căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale".

"Ne-am fi aşteptat să vedem anul acesta la Cinematograful Muzeului Ţăranului Român filme dedicate Centenarului Marii Uniri. Ne-am fi aşteptat să vedem cum managerul acestui muzeu promovează valorile tradiţionale ale poporului român, în buna tradiţie a regretatului Horia Bernea, care a făcut din acest muzeu un adevărat templu al civilizaţiei arhaice româneşti.

Ceea ce primim în schimb sunt filme care fac propagandă homosexualităţii, care abundă în violenţă, limbaj vulgar şi manele, şi care nu au ce căuta în programul de cinematograf al unui muzeu al civilizaţiei tradiţionale, care evocă spiritul satului românesc şi care ar trebui să aducă un elogiu ţăranului român, spiritualităţii, culturii şi valorilor specifice lui", se arată într-o postare pe site-ul Noii Drepte, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...