Foto: Mihai Diac

Nicușor Dan: S-a promis testarea bucureștenilor și n-a fost testat nimeni

Reprezentanți ai Opoziției au declarat, dumiinică, într-o conferință de presă, că deși primarul Firea a promis testarea anti - Covid a tuturor bucureștenilor, până acum n-au fost testați nici măcar șoferii de la STB.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.05.2020 - 17:29

“Vrem o Primărie care face sau o Primărie care vorbeşte? Pentru că sunt luni de zile de când vorbim de testarea bucureştenilor, dar nu am testat nici şoferii de autobuz”, a declarat, duminică, Nicuşor Dan, candidatul Opoziției pentru Primăria Capitalei.

Într-o conferință de presă susținută la sediul central al PNL, candidatul Nicușor Dan, precum și reprezentanți ai consilierilor PNL și USR au explicat cum ar trebui să se defășoare testarea în vederea depistării infectării cu coronavirus. Primii testați ar trebui să fie „șoferii de autobuz” (denumire care se referă probabil la toți șoferii de autobuz și trolebuz de la STB, precum și la vatmani), personalul medical, precum și funcționarii care lucrează în contact direct cu publicul.

Aceste testări ar trebui repetate periodic, au susținut reprezentanții PNL și USR.

„Este bine că România a evitat să intre în scenariul Italia, Spania, Franța al crizei coronavirusului, chiar și în scenariul Germania”, a punctat Nicușor Dan.

Comentarii