Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Nicușor Dan propune dezvoltarea rețelei de tramvaie

Nicușor Dan a lansat în dezbatere publică, pe internet, "Strategia pentru tramvaie", despre care precizează că face parte dintr-un document mai amplu referitor la transportul public.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2020 - 21:12

"Strategia pentru tramvaie" a fost pusă în dezbatere de Nicușor Dan vineri, 17 ianuarie, iar până a doua zi, sâmbătă, a generat pe internet 364 de comentarii și 179 de distribuiri.

Potrivit acestui document, STB avea, la nivelul anului 2018, un număr de 486 de tramvaie, toate în stare de funcționare.

Flota de tramvaie din București ar urma să fie completată, în anul 2020, cu încă 100 de tramvaie noi, pe baza unei licitații care a fost contestată dar este "în curs de soluționare", precizează documentul difuzat de Nicușor Dan.

"Prima etapă (primii doi ani) vizează: a) conectarea zonei de birouri Pipera și b) conectarea liniilor care vin din cartiere și se opresc nejustificat în centru. Se mărește astfel densitatea transportului public de capacitate mare care străbate centrul, creându-se cinci diagonale", explică, pe Facebook, Nicușor Dan.

Comentarii