Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Nicușor Dan: În septembrie, autoritățile constată cu surprindere că începe şcoala

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că, în fiecare an, în septembrie, autorităţile publice din Bucureşti "constată cu surprindere" că începe şcoala.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 17:44

"După cum ştiţi, este ceva ce ni se întâmplă în fiecare an. Autorităţile publice din Bucureşti constată cu surprindere că vine iarna şi, în septembrie, constată cu surprindere că începe şcoala. Bineînţeles, suntem într-o situaţie de criză sanitară, există nişte informaţii care trebuie culese în timp real şi în funcţie de aceasta este normal să ia decizii. Probabil că ar fi trebuit Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă să se întâlnească acum o săptămână şi nu azi", a susținut, duminică, 13 septembrie, într-o conferință de presă, Nicuşor Dan.

După cum se știe, acesta candidează la alegerile locale din 27 septembrie la Primăria Capitalei, fiind susținut pentru postul de primar general de PNL și de gruparea USR - PLUS.

Comentarii