16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăSocialNicușor Dan, amenințat cu proteste

Nicușor Dan, amenințat cu proteste

Primarul Nicușor Dan este amenințat cu proteste în stradă dacă nu intervine în cazul a 90 de familii nevoiașe din Capitală care nu au condiții decente de trai.

Redăm comunicatul mai jos:

Ioana Ramona Bruynseels, membru fondator al Asociației POT (Pentru Oameni și Țară) i-a adresat o scrisoare deschisă primarului general Nicușor Dan, în care i-a solicitat să intervină de urgență în cazul celor 90 de familii abandonate fără curent și încălzire, într-un bloc din București.

Din cauza întârzierii aprobării Primăriei Generale, blocul în care aceștia trăiesc nu poate fi conectat la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

În perioada de pandemie și școală online, vârstnicii din bloc cu probleme de sănătate nu pot folosi aparatele de care depind, copiii își încarcă tabletele la magazinele din zonă, iar familii tinere cu bebeluși se mută în chirie sau la prieteni pentru a nu se îmbolnăvi.


Ioana Ramona Bruynseels a cerut atât primarului general, cât și prefectului Georgiana – Alexandra Văcaru, să intervină în acest caz.

„Dumneavoastră sau copiilor dumneavoastră, v-ar plăcea să vă încălziți apă, apoi să o puneți în sticle și să vă încălziți cu sticlele în pat? Dacă nu interveniți, ieșim în stradă!”, a avertizat Ioana Ramona Bruynseels, printr-o scrisoare deschisă.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...

Macron mută decisiv pentru alegerile parlamentare: Elisabeth Borne, noul premier al Franței

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a nominalizat-o pe Elisabeth Borne, actualul ministru al Muncii, pentru funcţia de premier, în contextul remanierii decise după scrutinul prezidenţial...
Ultima oră
Pe aceeași temă