22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialNicușor Dan a anunțat licitația pentru sistemul de termoficare din București

Nicușor Dan a anunțat licitația pentru sistemul de termoficare din București

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că Municipalitatea a publicat anunțul de scoatere la licitaţie a lucrărilor pentru reabilitarea parțială a rețelei de termoficare din București.

Această licitație, deja publicată, se referă la reabilitarea a 40 de kilometri din reţeaua de termoficare.

„După mai mulți pași procedurali începuți în februarie, lucrările pentru reabilitarea rețelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de rețea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei”, a anunțat, într-un anunț postat pe Facebook, primarul Nicușor Dan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă