Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Mureș: Un chirurg va presta muncă în folosul comunităţii

Un chirurg din Mureş a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, după ce şi-a recunoscut vinovăţia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 12:18

Medicul reclamat că a cerut bani unei persoane înainte de a-i opera fiica nu poate lucra timp de doi ani şi va presta muncă în folosul comunităţii două luni.

Potrivit DGA, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a înaintat acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu un medic chirurg din cadrul unei unităţi medicale din Târgu Mureş, prin care a dispus condamnarea acestuia la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită şi confiscarea specială de la inculpat a sumei de 4.000 de lei, primită cu titlu de mită.

Prin acelaşi acord s-a dispus şi pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi, cu referire la exercitarea funcţiei de medic, pe o perioadă de 2 ani şi prestarea de muncă neremunerată în folosul comunităţii, timp de 60 de zile,

Medicul a fost reclamat anul trecut, după ce a cerut şi primit 4.000 lei pentru o intervenţie chirurgicală făcută fiicei reclamantului.

În urma cercetărilor efectuate, medicul a recunoscut faptele săvârşite, solicitând încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Dosarul de urmărire penală, împreună cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost înaintat Tribunalului Mureş.

Comentarii