Foto Arhiva

Mureș: Trei persoane transportate la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută

Trei persoane sunt transportate, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută de la un decantor al depozitului ecologic de gunoi din judeţ, două dintre ele fiind găsite inconştiente, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2018 - 14:22

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că două persoane aflate la depozitul ecologic de gunoi Sânpaul au fost găsite inconştiente, fiind transportate la spital, alături de o a treia persoană, care a sunat la 112, acuzând insuficienţă respiratorie.

”Cele două persoane au fost salvate de serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate şi scoase din mediul ostil vieţii, iar apoi predate către SMURD pentru a fi duse la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş”, potrivit lui Virag.

Se presupune că cele trei persoane care s-au intoxicat cu o substanţă încă necunoscută, de la un decantor, sunt angajaţi ai societăţilor care operează la depozitul ecologic de la Sânpaul.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Mureş şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă nu au putut oferi detalii despre acest incident, precizând că echipele lor se deplasează spre depozit.

Comentarii