Mureș, două autocamioane s-au tamponat pe DN 14. Accidentul s-a soldat cu doi răniți

Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în urma unui accident rutier produs, joi, e Drumul Naţional 14, în localitatea Daneş.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.02.2018 - 15:43

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi, a declarat pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs în localitatea Daneş, la kilometrul 84+400 m, pe fondul unei tamponări, petrecută între două autocamioane, care circulau în acelaşi sens, informează Agerpres.

Potrivit reprezentantei IPJ Mureş, în urma tamponării au rezultat două persoane rănite, şoferul şi un pasager dintr-un autocamion, iar circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, joi, că accidentul s-a produs între două autocamioane, au fost două persoane încarcerate, iar la locul accidentului a intervenit Detaşamentul Sighişoara cu o autospecială de descarcerare, un ASAS, o autospecială SMURD şi 10 subofiţeri.

Comentarii