Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muncitorii români înșelați în Germania ar putea da în judecată firmele de recrutare

Muncitorii români care au plecat la muncă în Germania și au fost înșelați acolo ar putea da în judecată firmele de recrutare din România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.05.2020 - 15:07

Grupul civic denumit "Diaspora Pentru România" a anunțat că poate oferi sprijin muncitorilor români din străinătate, inclusiv pentru a da în judecată firmele de recrutare care le-au întocmit contractele de muncă.

Această ofertă intervine după ce sute de cetățeni români au plecat în Germania pentru munci agricole sezoniere, cum ar fi pentru cules de sparanghel, iar unii dintre aceștia au reclamat, după ajungerea în Germania, că angajatorul nu îi plătește.

În urma acestor reclamații, chiar ministrul muncii din România, Violeta Alexandru, a avut o vizită în Germania, pentru a verifica situația.

Comentarii