Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Anisie, mesaj pentru absolvenții de clasa a 12-a

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, îi felicită pe absolvenţii de clasa a XII-a, care au susţinut joi ultima probă a Bacalaureatului, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranţă sanitară.

Share

Rl online 0 comentarii

25.06.2020 - 21:01

"Astăzi s-a desfăşurat ultima probă a examenului de Bacalaureat. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare şi, totodată, doresc să îi felicit pe absolvenţii de clasa a XII-a pentru maturitatea de care au dat dovadă în urma susţinerii acestui examen important din viaţa lor, de asemenea, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranţă sanitară. Bravo, sunt mândră de voi! Aţi trecut cu bine peste acest prag! După cum bine ştiţi, rezultatele se vor afişa în data de 30 iunie. Mult succes!", a scris Anisie pe Facebook.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Contestaţiile la Bacalaureat pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16,00 - 19,00, şi pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8,00 - 12,00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunţate pe data de 5 iulie.

Comentarii

loading...