Monica Anisie: În spațiul școlii nu există pericolul infectării cu coronavirus

,,S-au luat toate măsurile de siguranță, există distanța fizică, se poartă mască, profesorii sunt atenți cu respectarea regulilor, nu școala este cea care afectează creșterea''.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

28.10.2020 - 23:52

Ministrul Educației Naționale, Monica Anisie, a spus că în spațiul școlii nu există pericolul infectării. Aceasta argumentează că în școli s-au luat ”toate măsurile de siguranță” și astfel ”nu școala este cea care afectează creșterea” numărului cazurilor de coronavirus.

”S-au luat toate măsurile de siguranță, există distanța fizică, se poartă mască, profesorii sunt atenți cu respectarea regulilor, nu școala este cea care afectează creșterea. Pericolul este dincolo de poarta școlii”, a declarat ministrul Educației.

Potrivit Monicăi Anisie, copilul trebuie să respecte regulile și după ce părăsește școala.

,,Am făcut apel la populație să respecte regulile de prevenire. Nu numai în clasă copilul să respecte regulile , ci și acolo unde părăsește școala”, a subliniat ea.

,,Unele sunt închise pentru că rata a atins 3 la mia de locuitori, altele pentru că au existat în școală 3 îmbolnăviri. Scenariul roșu e pentru 14 zile, nu s-au închis definitiv. Va fi o reevaluare și de la caz la caz se va lua o decizie”, a adăugat ea.

Citește totul despre:

#scoli #monica anisie

Comentarii