Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Captură TV

Ministrul Vela va reorganiza Ministerul de Interne. Ce schimbări se pregătesc

Ministrul Marcel Vela a anunțat, miercuri, că a lansat un proces de reorganizare a Ministerului Afacerilor Interne.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.07.2020 - 16:24

Proiectul care vizează restructurarea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) va fi dat publicității în câteva săptămâni, a anunţat, miercuri, 29 iulie, ministrul Marcel Vela.

Potrivit acestuia, proiectul a fost lansat inițial în dezbatere publică în ianuarie 2020 și a primit foarte multe propuneri de modificare dar n-a mai putut urma cursul firesc spre aplicate întrucât a intervenit starea de urgență. 

Una dintre prevederile proiectului este schimbarea denumirii de Poliția Română în Poliția Națională, una dintre rațiuni fiind aceea de a evita confuzia cu Poliția Locală.

O altă noutate va fi înființarea, în schema MAI, a Poliției Animalelor.

Pentru punerea în aplicare a acestei reorganizări va fi necesar și avizul CSAT.

Comentarii

loading...