11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor

„A dubla peste noapte fără să spui de unde, a face gesturi dublu, triplu, nu este o abordare responsabilă. Premierul mi-a cerut să fiu pregătită în acest sens. PNL în aceşti ani a generat o creştere a alocaţiei tocmai pentru că ştim că nu este mult. Da. Vor creşte alocaţiile. Sunt pregătită pentru săptămâna viitoare să intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor, dar o vom face cu siguranţă cât să fie sustenabilă în buget”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marţi seară, la postul de televiziune B1Tv.

„Vă asigur că vor creşte pensiile”, a mai promis ministrul Muncii, marți seară.

Totuși, ea a refuzat să indice un cuantum clar al majorării care va fi operată la pensii sau la alocații sau cu privire la momentul exact de la care vor fi majorate pensiile și alocațiile. 

„Ministrul Finanţelor ştie care este starea economiei, vede încasările, este sursa autorizată să ne spună care este poza în acest moment a posibilităţilor bugetare”, a argumentat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă