Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, marți, că va propune în ședința de Guvern, săptămâna viitoare, o creştere a alocaţiilor pentru copii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.07.2020 - 00:10

"A dubla peste noapte fără să spui de unde, a face gesturi dublu, triplu, nu este o abordare responsabilă. Premierul mi-a cerut să fiu pregătită în acest sens. PNL în aceşti ani a generat o creştere a alocaţiei tocmai pentru că ştim că nu este mult. Da. Vor creşte alocaţiile. Sunt pregătită pentru săptămâna viitoare să intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor, dar o vom face cu siguranţă cât să fie sustenabilă în buget", a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marţi seară, la postul de televiziune B1Tv.

"Vă asigur că vor creşte pensiile", a mai promis ministrul Muncii, marți seară.

Totuși, ea a refuzat să indice un cuantum clar al majorării care va fi operată la pensii sau la alocații sau cu privire la momentul exact de la care vor fi majorate pensiile și alocațiile. 

"Ministrul Finanţelor ştie care este starea economiei, vede încasările, este sursa autorizată să ne spună care este poza în acest moment a posibilităţilor bugetare", a argumentat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Comentarii