Foto: Mihai Diac

Ministrul Muncii pleacă în Germania să verifice situația muncitorilor români

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a anunţat că se va deplasa în Germania pentru a verifica situația muncitorilor români.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.05.2020 - 12:51

"Voi pleca personal în Germania. Simt nevoia să verific şi în teren condiţiile de muncă şi să discut cu românii. Nu plec de la premisa că angajatorii germani sunt iresponsabili, după cum nu îi tratez aşa nici pe angajatorii din ţară, despre care PSD ar spune că sunt nişte infractori. Aşa cum am spus tuturor omologilor mei din ţările membre UE în care avem comunităţi de români, mă voi implica în promovarea unei dezbateri europene orientate spre găsirea de soluţii pentru ca, indiferent unde lucrează un cetăţean european, în spaţiul european, să existe o corespondenţă clară între măsurile de protecţie socială şi de siguranţă la locul de muncă", a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, într-o postare pe contul ei de Facebook.

Anterior, pe parcursul zilei de luni, ministrul Violeta Alexandru participase la o audiere în Parlamentul României, în care fusese întrebată despre situaţia muncitorilor români din Germania.

Comentarii