Ministrul Ecucației, Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie: "Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu"

Ministrul Educației, Monica Anisie, a avut o postare controversată pe contul ei de Facebook, în care a susținut că nu mai înțelege nimic din ceea ce se întîmplă în jurul ei, în contextul pregătirilor pentru noul an școlar.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 15:48

”Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au!", a scris ministrul Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie, într-o postare pe contul ei de Facebook.

Una dintre declarațiile publice care au produs deruta ministrului Monica Anisie a fost, se pare, cea a medicului Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, care a criticat aplicarea "nediscriminatorie" a celor trei scenarii de începere a anului școlar (verde - galben - roșu), aplicare care, în opinia lui Alexandru Rafila, "nu este cea mai fericită".

Postarea de pe Facebook a ministrului Monica Anisie a avut un mare succes, beneficiind de multe redistribuiri pe rețeua de socializare și de foarte multe răspunsuri.

Unele dintre aceste replici au fost însă acide la adresa ministrului Educației, anumite persoane îndemnând-o pe Monica Anisie să-și dea demisia, pentru a veni un ministru nou, care să înțelegă ceea ce se întâmplă. 

Comentarii