Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Ministrul Educației, Monica Anisie: 293 de cadre didactice aflate în carantină vor preda online

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat că există 293 de cadre didactice aflate în carantină și care, cu începere din data de 14 septembrie, vor preda online.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 19:16

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat că există 293 de cadre didactice aflate în carantină și care, cu începere din ziua de mâine, 14 septembrie, și-au exprimat dorința să predea online.

Ministrul Monica Anisie a mai precizat că, în toată țara, 106 cadre didactice sunt spitalizate, iar 91 de cadre didactice sunt în concediu medical.

Comentarii