Foto: Arhivă

Ministrul Drulă, despre liderul sindical: "Este suspendat din funcția de la metrou"

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat că liderul sindical de la Metrorex, Ion Rădoi, "este suspendat din funcția de la metrou".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2021 - 09:55

"Este suspendat din funcția de la metrou. Job-ul full-time îl are la sindicat", a declarat, luni seară, la un post de televiziune, ministrul Cătălin Drulă despre liderul sindical Ion Rădoi.

Ministrul a abordat această chestiune când a fost rugat să confirme dacă este adevărată declarația lui Rădoi că a fost în concediu în timpul grevei neautorizate de la metrou (grevă pe care sindicaliștii au denumit-o protest spontan).

"În concediu de la sindicat, poate", a răspuns ministrul Drulă despre liderul sindical. 

Ministrul a mai spus că la protestul de vineri au participat mai ales angajați ai Metrorex care nu erau în acel moment de serviciu și care, practic, au venit de acasă special pentru a bloca circulația trenurilor de metrou. Ar fi fost și angajați ai Metrorex care doreau să lucreze, vineri, dar au fost împiedicați de colegii lor protestatari, a susținut ministrul Drulă.

Ministrul a mai spus că unora dintre angajații Metrorex chiar le e teamă de liderul sindical Rădoi, fiindcă s-a creat impresia că el este mai puternic chiar decât un ministru al Transporturilor. 

Comentarii