Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Ministrul de Interne a anunțat ridicarea carantinei în orașul Suceava

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că se termină carantina în municipiul Suceava și în comunele adiacente acestuia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.05.2020 - 22:56

Ridicarea carantinei în localitățile din județul Suceava este prevăzută în Ordonanța militară 12, pe care ministrul de Interne a anunțat-o în seara zilei de miercuri, 13 mai.

"Din această seară se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă, formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcia, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei", a precizat ministrul de Interne.

"Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători", a spus ministrul Marcel Vela despre locuitorii din județul Suceava care au luptat împotriva epidemiei de coronavirus.

Comentarii