Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Ministrul Aurescu și ambasadorul Germaniei au discutat despre muncitorii sezonieri români

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, 2 iunie, la București, o întrevedere cu ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

02.06.2020 - 15:19

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a specificat "atenţia prioritară pe care autorităţile române o acordă situaţiei cetăţenilor români sezonieri sau rezidenţi din Germania şi a exprimat preocuparea constantă a autorităţilor române pentru respectarea drepturilor acestora şi pentru asigurarea condiţiilor adecvate de muncă, mai ales în contextul generat de noul coronavirus", informează un comunicat transmis, marți, de MAE.

Ministrul român a salutat și modificarea cadrului legislativ german, care va oferi "mai multă" protecţie de muncă, socială şi sanitară lucrătorilor.

Comentarii