Ministrul Anisie nu mai vrea wc-uri în curțile unităților școlare

Monica Anisie s-a declarat revoltată, la B1 TV, de faptul că, în anul școlar 2020 - 2021, peste 800 de unități educaționale au toalete în curte, solicitând sprijinul primarilor pentru remedierea acestei situații.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

05.09.2020 - 11:58

„Sunt foarte multe şcoli, nu numai din mediul rural, ci sunt şi şcoli din mediul urban, care au nevoie de resurse care să-i protejeze pe elevi de îmbolnăvire. (...) Sunt primari care sau implicați dar sunt şi primari care în acest moment nu ajută şcolile”, a declarat Monica Anisie astăzi, la B1 Tv.

Ministrul Educației a solicitat sprijinul autorităților locale, identificând și soluții pentru schimbarea stării de fapt și precizând că autorităţile publice locale pot achiziţiona containere sanitare pentru şcolile care nu au băi cu apă curentă, iar banii vor fi decontaţi prin Ministerul Fondurilor Europene.

„Mai este timp în aşa fel încât copiii să nu aibă de suferit,. Sunt copiii noştri, ai tuturor”, a mai afirmat Anisie, făcând un apel către toţi primarii să se implice și adăugând că aceasta este şansa primarilor să arate că reprezintă comunităţile din care fac parte.

Citește totul despre:

Comentarii