Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Sănătăţii a început controale tematice în spitalele din ţară

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă, vineri, că a început controale tematice în unităţile sanitare din ţară. Acestea se vor desfăşura până la sfârşitul lunii, în unităţile publice şi private, informează News.ro.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

10.01.2020 - 21:34

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Ministerul Sănătăţii, instituţia a început acţiunile tematice de control în cadrul unităţilor sanitare de la nivel naţional.

"Astfel, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică vor verifica până la sfârşitul acestei luni respectarea planurilor de conformare şi a planurilor operaţionale în unităţile sanitare cu paturi publice si private", arată sursa citată.

Dacă va fi cazul, se vor acorda termene de remediere a deficienţelor, se vor aplica sancţiuni contravenţionale conform legislaţiei în vigoare. La expirarea termenelor acordate, se vor efectua re-controale.

Comentarii

loading...