Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Mediului, Costel Alexe

Ministerul Mediului susține că bucureștenii respiră, astăzi, aer de munte

"Bucureștenii respiră, astăzi, aer de munte!", anunță un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.03.2020 - 18:58

Potrivit mesajului postat pe Facebook, luni, în jurul orei 18, de Ministerul Mediului, reducerea concentrației poluanților se explică prin reducerea traficului rutier, în contextul măsurilor recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

"Se reconfirmă ipoteza conform căreia principala sursă de poluare a aerului din aglomerarea București este traficul rutier. Atunci când traficul se reduce, indicii de calitate arată valori foarte bune", explică mesajul postat de Ministerul Mediului.

 

Comentarii

loading...