Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ministerul Mediului a aprobat construirea primei gropi de deşeuri rezultate din construcţii

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat marţi, că în urma unei întrevederi avute cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, s-a primit aprobarea pentru construirea, în oraş, a primei gropi de deşeuri rezultate din construcţii.

Share

Rl online 0 comentarii

06.03.2018 - 11:30

"Proiectul privind realizarea unei gropi de inerte la Târgu Mureş prinde contur. Este un proiect pe care l-am propus în urmă cu mai mulţi ani şi la care ţin foarte mult, atât de necesar pentru târgumureşeni şi nu numai. Am avut o discuţie la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu doamna ministru Graţiela Gavrilescu, în urma căreia s-a stabilit programul de lucru, astfel încât acest proiect să fie finalizat în cel mai scurt timp. (...) Mă bucur că propunerea de a realiza o groapă de deşeuri inerte la Târgu Mureş, unde să fie depozitate deşeurile rezultate din construcţii, a fost primită cu entuziasm de către doamna ministru. Sper că această colaborare să fie de bun augur", a arătat Dorin Florea, pe o pagină de socializare.

Edilul a subliniat recent că a propus acest proiect cu mulţi ani în urmă la Ministerul Mediului, însă unii miniştri, inclusiv proveniţi din Târgu Mureş, nu au fost receptivi, cu toate că în zonă nu există o astfel de groapă de deşeuri pentru materialele provenite din construcţii, iar acestea sunt abandonate în păduri şi pe malurile râurilor.

Din partea Primăriei Târgu Mureş, întreaga procedură va fi coordonată de directorul Administraţiei Domeniului Public, Florian Moldovan, iar din partea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, persoana desemnată pentru realizarea acestui proiect este directorul general Cosmin Dorin Teodoru.

Comentarii

loading...