Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ministerul Justiţiei: 22 de investiţii sunt în curs de derulare în diverse penitenciare din ţară

Ministerul Justiţiei a anunţat vineri că 22 de investiţii realizate în diverse penitenciare din ţară sunt în curs de derularee, la patru dintre acestea urmează să fie realizată recepţia lucrărilor în acest an, iar alte zece vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 12:47

Pe lângă aceste lucrări, mai există alte 70 de obiective care au deja proiectarea finalizată sau se află în etapa de proiectare, susţine ministerul.

Ministerul Justiţiei a prezentat o  listă a obiectivelor de investiţii aflate în curs de execuţie şi care aparţin Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Există 22 de asemenea obiective care se află în curs de execuţie, zece dintre aceastea având programată finalizarea lucrărilor în cursul acestui an, iar patru fiind deja finalizate şi urmând să fie făcută recepţia lucrărilor în 2018.

Astfel, construcţia pavilionului administrativ de la Penitenciarul Aiud şi post controlul pentru vizite de la Penitenciarul Timişoara, lucrările de la Penitenciarul Giurgiu, sistemul de supraveghere video de la Penitenciarul Bistriţa au fost finalizate, recepţia lucrărilor urmând să aibă loc în acest an.

În proces de peste 80 la sută se află lucrările de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, Centrul de Detenţie Brăila Tichileşti, Penitenciarul Rahova, Penitenciarul Gherla. De asemenea, în acest an vor mai fi încheiate investiţiile de la Penitenciarul Târgu Jiu, Penitenciarul Bistriţa, Penitenciarul Timişoara, Penitenciarul Găeşti, Penitenciarul Spital Târgu Ocna, ŞNAP Târgu Ocna. Pentru celelalte opt investiţii aflate în curs de execuţie termenul pentru finalizarea lucrărilor este cuprins între 2019 şi 2021.

Totodată, există 21 de investiţii care au deja proiectarea finalizată şi alte 49 de obiective aflate în etapa de proiectare.

Ministerul Justiţiei a precizat că lista prezentată cuprinde obiectivele şi lucrările finanţate de la bugetul de stat precum şi prin Mecanismul Financiar Norvegian – fonduri externe nerambursabile. 

Comentarii