Foto: Arhivă

Ministerul de Interne scoate la concurs peste 500 de posturi de conducere

Peste 500 de posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi al structurilor subordonate, posturi care acum sunt ocupate prin împuternicire, au fost scoase la concurs.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2018 - 12:07

Scoaterea la concurs a acestor posturi de conducere a devenit posibilă după ce Guvernul Dăncilă a aprobat, în şedinţa de vineri, memorandumul propus de MAI, informează, sâmbătă, Mediafax.

Memorandumul priveşte deblocarea a 506 posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi al structurilor aflate în subordine, care la acest moment sunt ocupate prin împuternicire.

Cele mai multe dintre funcţiile de conducere scoase la concurs sunt la Inspectoratul General al Poliţiei Române – 281, 90 dintre posturi sunt la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi 31 la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Restul sunt funcţii de conducere din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul general pentru Imigrări, Direcţia Generală Anticorupţie, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Oficiul Responsabil cu Protecţia Datelor Personale, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia Generală pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Comentarii