Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul de Finanțe vrea să amâne dublarea alocațiilor pentru copii

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat că Guvernul analizează posibilitatea să se amâne dublarea alocațiilor pentru copii, în loc să fie dublate de la data de 1 august 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.06.2020 - 18:45

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, întrebat dacă ar exista posibilitatea să fie amânată dublarea alocațiilor pentru copii, a răspuns "Bineînțeles!".

Ministrul Cîțu a făcut această precizare duminică, 7 iunie, la un post de televiziune, după ce a explicat că alocațiile pentru copii "ne costă 6,3 miliarde de lei" și că nu există resurse financiare pentru a fi dublate de la data de 1 august 2020.

Amintim că, acum o săptămână, PSD anunțase că Guvernul Orban este obligat să dubleze alocațiile pentru copii de la 1 august și să majoreze pensiile de la 1 septembrie 2020, întrucât ambele acțiuni reprezintă "un drept câștigat" de populația României.

Dacă alocațiile și pensiile nu vor fi majorate, PSD amenință că va depune o moțiune de cenzură contra Guvernului Orban. 

Comentarii