Ministerul Apelor: Nu mai sunt probleme pe litoral

Problemele constatate pe plajele preferate de turişti pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai au fost remediate în termen, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apelor şi Pădurilor (MAP).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2018 - 16:11

Astfel, la Vama Veche s-a intervenit cu un utilaj terasier şi s-a corectat profilul plajei, fiind, de asemenea, inspectate cele două sectoare de plaje predate către operatorii economici şi s-a constatat că acestea erau igienizate şi aveau amplasate coşuri de gunoi.

Potrivit sursei citate, pe plaja din staţiunea Mamaia, în zona digului Melody, s-a eliminat depozitul de alge, iar profilul plajei a fost completat cu nisip.

Totodată, au fost amplasate coşuri de gunoi şi toalete ecologice în zona plajei încă ne-contractată de vreun operator economic.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a inspectat inopinat, în cursul zilei de joi, plajele din Vama Veche, Constanţa, Mamaia şi Năvodari pentru a verifica la faţa locului stadiul de pregătire pentru minivacanţa de 1 Mai. Oficialul a fost însoţit de către directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române" (ANAR), Victor Sandu, şi de către directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL), Hristu Uzun.

Comentarii