Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Militarul dispărut în zona Corbu, declarat absent de la unitate

Militarul din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej, aflat la un exerciţiu de instruire la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, a fost declarat absent nejustificat de la unitate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2018 - 12:18

UPDATE: Parchetul Militar a preluat cercetările în cazul militarului din Cluj, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Constanţa. El a fost văzut ultima oară pe plaja din Corbu. Toate încercările de contactare a militarului au fost fără succes.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Statul Major al Forţelor Aeriene, caporalul clasa a III-a Petru Cosma se afla în învoire legală duminică, 10 iunie, între orele 13.00 şi 19.30, şi nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de învoire.

Colegii lui l-au dat dispărut, încă de luni, spunând că ultima data a fost zărit pe plaja de la Corbu.

Luni, reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că desfăşoară activităţi pentru pentru identificarea unei persoane dispărute, iar luni seara a fost declarat absent din unitate.

„Conducerea batalionului a luat de urgenţă măsurile prevăzute de proceduri în astfel de situaţii. Toate încercările de contactare şi de căutare a militarului au fost fără succes. Conform procedurilor legale, la împlinirea a 24 de ore de la ora prevăzută pentru întoarcerea la unitate, a fost raportată absenţa nejustificată a militarului şi a fost sesizat Parchetul Militar”, se arată în comunicatul citat.

Militarul făcea parte din Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej şi se afla la un exerciţiu de instruire la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia.

Comentarii

loading...