13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialMii de vacanţe pentru români, la ediţia de primăvară a Târgului...

Mii de vacanţe pentru români, la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României

Timp de patru zile, vizitatorii vor fi informaţi despre unele dintre cele mai frumoase şi spectaculoase zone ale ţării, precum Delta Dunării, Rezervaţia Munţii Măcinului, Bucovina, oraşele cu cetăţi fortificate din Transilvania, staţiuni balneare, litoralul românesc, staţiuni montane. Din oferta turoperatorilor fac parte şi destinaţii mai îndepărtate, prezentate în premieră la acest târg.

Republica Moldova se va prezenta ca destinaţie turistică în cadrul Târgului de Turism al României într-o conferinţă la care vor participa ambasadorul Republicii Moldova în România, reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Moldova, dar şi Roland Huisman, actorul din promo-ul de prezentare a Republicii Moldova.

Christian Tour vine la Târgul de Turism al României cu un catalog nou dedicat circuitelor în destinaţii precum Rusia, Ţările Scandinave, Italia, Spania ori Marea Britanie.

 

Turoperatorul Paralela 45 vine la TTR cu noi destinaţii noi şi reduceri de până la 60%. Reducerile din perioada de early booking şi de târg sunt oferite de partenerii hotelieri ai turoperatorului. Astfel, pentru insulele greceşti Samos şi Lesbos, preţurile încep de la 345 euro/persoană, adică o reducere de 30%. Pentru Antalya, reducerile de până la 60% fac ca preţurile pachetelor să înceapă de la 424 euro/persoană, iar pentru Bodrum, de la 469 euro/persoană. Pentru destinaţiile spaniole, reducerile aduc preţul vacanţelor în Mallorca de la 566 euro/persoană, iar în Gran Canaria, de la 753 euro/persoană.

Ca în fiecare an, agenţia “”Paradis Vacanţe de Vis”” va aduce la TTR oferte de vacanţă pentru litoral. Potrivit lui Aurelian Marin, director general al agenţiei, “vânzările early booking înregistrează, în acest an, o creştere de 30% faţă de 2017. Creşterea se va accentua odată cu intrarea masivă pe piaţă, începând cu sfârşitul lunii februarie, a voucherelor de vacanţă”.

Orice participant la TTR va intra gratuit la târg, împreună cu familia, dacă achiziţionează un pachet de vacanţă de la standul “Paradis Vacanţe de Vis” (preţul biletelor se va reduce din factura de vacanţă).

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare este, în perioada 22-24 februarie (joi-sâmbătă), între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică, 25 februarie, între orele 10:00 şi 16:00. Biletul de intrare pentru adulţi, inclusiv studenţi, este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au intrare gratuită.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă