Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Micul olimpic. Elev calificat la faza națională a Olimpiadei la patru discipline

prefectul judeţului Vaslui, i-a acordat, vineri, o diplomă de excelenţă elevului Alin Sava, de la Liceul "Emil Racoviţă" din municipiul Vaslui, calificat la faza naţională a olimpiadelor şcolare la nu mai puțin de patru discipline,

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

24.03.2018 - 16:00

Elev în clasa a IX-a, Alin s-a calificat la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare la chimie, fizică, matematică şi informatică.

El a declarat, pentru Agerpres, că pentru a avea timp să se pregătească şi pentru că îşi doreşte să studieze mai departe Matematica şi Informatica, a ales să se prezinte doar la olimpiadele de la cele două discipline, care vor avea loc în perioada următoare la Constanţa şi Satu Mare.

Am ţinut să-l cunosc îndeaproape pe Alin, care este un exemplu pentru colegii săi. Merită toate felicitările şi îi dorim mult succes la faza naţională. Nu trebuie să uităm profesorii acestui liceu, care au o contribuţie însemnată în buna pregătire a elevilor olimpici. Graţie acestora, Liceul 'Emil Racoviţă' a devenit o instituţie emblematică atât la nivel judeţean, cât şi naţional", a declarat prefectul Eduard Popica.

Anul trecut, pe când era elev în clasa a VIII-a la Şcoala "Alexandra Nechita" din Vaslui, Alin Sava s-a calificat la faza naţională a olimpiadelor şcolare la şase discipline.

Comentarii

loading...