Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metrorex: 10 milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului

Metrorex pune în vânzare, începând cu data de 1 octombrie, 10 milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului, informează compania printr-un comunicat remis, luni, de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2018 - 10:41

Cartelele magnetice cu grafică dedicată acestui eveniment, pentru 2 călătorii, 10 călătorii şi pentru abonamente lunare, vor putea fi cumpărate de la toate casieriile staţiilor de metrou. Fiecare din cele 3 titluri de călătorie va avea câte două tipuri de grafică distinctă care va elogia momente şi personalităţi marcante ale Marii Uniri.

De asemenea, Metrorex a pus la dispoziţia călătorilor două trenuri de metrou decorate cu însemnele României şi ale Centenarului. "Trenurile Unirii" circulă din luna iunie pe Magistralele 1, 2 şi 3.

Comentarii

loading...