16.9 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeSocialMeteoAvertismente meteo de vânt, ceață și polei, la început săptămânii

Avertismente meteo de vânt, ceață și polei, la început săptămânii

Specialiștii de la ANM au transmis, în dimineața zilei de luni, 9 ianuarie 2023, mai multe avertismente meteo de vânt, ceață și polei.

Până la ora 11 dimineața, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale care vor depăşi 55 – 60 km/h, în zone din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Apoi, tot luni, până la ora 14, în judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Sibiu, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu viteze de 90 – 100 km/h. Separat, în localităţi din judeţele Bacău, Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi şi Vaslui, rafalele de vânt vor depăşi 55 – 65 de kilometri pe oră.

În București este de asemenea ceață, luni dimineață. În capitală, vântul va sufla slab, iar temperaturile se vor menține peste media lunii ianuarie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă