Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meteo. Vreme neobișnuit de caldă pentru aprilie. Unde vor fi 31 de grade

Aproape toată ţara va fi sub influenţa unei mase de aer foarte cald, cel puţin până la mijlocul acestei săptămâni. Din loc în loc vor apărea şi furtunile, iar cantităţile de apă strânse vor putea fi importante.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 09:52

Maximele de luni vor pleca de la 19 grade Celsius la malul mării şi vor opri la 29, poate chiar 30 de grade Celsius în vestul Olteniei. După-amiaza va veni cu averse şi descărcări electrice, local, în centru, sud-est şi la munte, iar după apus va ploua în zonele nord-vestice. Contităţile de apă vor fi izolat mai însemnate şi va putea cădea grindină.

Gradul de instabilitate atmosferică se va accentua marți, dar cel puţin la început, ploile în reprize vor fi mai frecvente în jumătatea nordică a teritoriului. Pe suprafeţe mici se vor aduna cantităţi importante de apă şi vor persista condiţiile de formare a grindinei. Miercuri, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor mai pierde un grad, două. În schimb, la mijlocul săptămânii se vor înregistra 31 de grade Celsius şi vor apărea furtuni prin regiunile vestice.

La munte, temperaturile se vor apropia şi luni de 20 de grade Celsius, dar în cursul după-amiezii vor cădea din loc în loc ploi de vară. Odată cu lăsarea nopţii, avesele vor prefera Munţii Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali. Pe suprafeţe mici se aduna cantităţi mai importante de apă şi nu sunt excluse căderile de grindină.

Comentarii

loading...