Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mesaje electorale la STB. Șoferii sunt sfătuiți să voteze același primar

La o autobază din Sectorul 6 au apărut îndemnuri legate de modul cum trebuie să voteze angajații STB, la alegerile locale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 17:46

Conducerea STB critică ideea persoanei care a scris îndemnuri electorale pe o placă din interiorul unei autobaze.

"O persoană de rea credinţă a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă care, în mod uzual, este folosită pentru a afişa informaţii despre situaţii din trafic sau, după caz, programul de funcţionare al casieriilor. 

Societatea de Transport Bucureşti se delimitează de astfel de situaţii şi consideră că este vorba despre un gest condamnabil al unui angajat al Societăţii, realizat cu unicul scop de a oferi muniţie unui candidat la Primăria Capitalei şi de a denigra munca şi eforturile colegilor săi.

Ne exprimăm regretul că s-a ajuns la un astfel de nivel în campania electorală, iar salariaţii sunt puşi unii împotriva altora, când de fapt toţi aceştia au un obiectiv comun – acela de a asigura un transport public de calitate pentru bucureşteni".

Potrivit STB, mesajul a fost scris pe un panou de afișaj de la Autobaza Militari.

 

Comentarii