Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mașinile procurorilor și ale ANAF nu mai au voie să folosească girofar

Președintele Iohannis a promulgat Legea de modificare a Ordonanței de Urgență privind circulaţia pe drumurile publice.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.07.2019 - 13:57

După această modificare legislativă, autovehiculele ANAF şi cele ale procurorilor nu mai au dreptul să folosească semnale de avertizare luminoasă de culoare albastră.

Potrivit noii forme a Ordonanței de Urgență, aceste lumini speciale pot fi folosite doar de “autovehiculele aparţinând poliţiei, jandarmeriei, poliţiei de frontieră, serviciului de ambulanţă sau medicină legală, protecţiei civile, Ministerului Apărării Naţionale, unităţilor speciale ale Serviciului Român de Informaţii şi ale Serviciului de Protecţie şi Pază, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiţiei, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă”.

Comentarii

loading...