13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialMarți vor exista toate informațiile și se va lua o decizie privind...

Marți vor exista toate informațiile și se va lua o decizie privind redeschiderea școlilor

Marți, 2 februarie, vor exista toate informațiile și se va lua o decizie privind eventula redeschidere a școlilor, a anunțat, luni dimineață, premierul Florin Cîțu.

Tot în ziua de marți, 2 februarie, este programată și o ședință de Guvern. Pe tema redeschiderii școlilor se va purta o discuție și cu președintele Iohannis, a precizat, luni, șeful Guvernului.

Redeschiderea “fizică” a școlilor, cu elevii în clasă, s-ar putea produce la data de 8 februarie 2021, aceasta fiind ziua în care începe semestrul al doilea al anului școlar 2020 – 2021. Dacă școlile nu vor fi redeschise, cursurile se vor relua pe 8 februarie dar se vor desfășura tot în sistem online, ca și în primul semestru.

Există și o variantă intermediară, de funcționare a școlilor în format hibrid – jumătate dintre elevi în clasă, cealaltă jumătate online.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă